Oficiální stránky Jiří Svoboda
Oficiální stránky
  přidat osobnost

Oficiální stránky Jiří Svoboda

Jiří Svoboda oficiální stránky
Foto zdroj: vasmoderator.cz

Jméno: Jiří Svoboda

Návrh opravy odkazu:

» chcete raději komplexní změnu?
Jiří Svoboda má na sebe kontakt zde: www.vasmoderator.cz

Diskuse o osobnosti zde: Místní diskuse

Kdo je Jiří Svoboda?

Kariéra moderátora Jiřího Svobody začala v libereckém rádiu Euro K, ve kterém moderoval nejenom hitparády a pořady různých typů, ale stal se i moderátorem ranního vysílání. Během svého působení v rádiu pracoval i jako redaktor a moderátor liberecké kabelové televize Keli, později přejmenované na RTM. V roce 2000 začal pracovat v Českém rozhlasu, kde působil jako redaktor a moderátor a současně moderoval zpravodajství v regionální televizi Genus, která vysílá na frekvencích TV Prima. Na podzim roku 2003 přestoupil do rádia Jizera Mladá Boleslav. V této době spolupracoval s PR agenturou, kde mohl využít své dosavadní zkušenosti při práci s médii. V září roku 2004 Jiřího Svobodu oslovilo rádio Blaník, kde začal moderovat pořady této stanice. V roce 2006 převzal prestižní místo moderátora ranního vysílání rádia Blaník a je moc rád, že touto cestou může posluchačům zpříjemnit každé všední ráno, a to vždy od 5 do 8 hodin. Kromě zkušeností z oblastí médií již Jiří Svoboda moderoval celou řadu společenských akcí, plesů, tiskových konferencí, prezentací, veletrhů, módních přehlídek, karnevalů, akcí pro děti atd.

Jiří Svoboda diskuse

Jak na vás Jiří Svoboda působí? Co pěkného byste řekli? Co se vám líbí?

Komentář  
Jméno     Věk (volitelně)

 

Následují komentáře návštěvníků. Kterýkoli komentář může být vymazán, zvláště urážlivé nebo vulgární, které nejsou povoleny. Nahlásit komentář »

Jana 89947  58 let 17.12.2018 15:56
Jirku znám osobně a je to báječnej kluk. Vždy jsem ho měla rada Jana z teplic

VáclavKacl 37611  42 let 09.06.2015 18:28
Ahoj pane Jiří Svobodo. Jmenuji se Václav a r.Blaník poslouchám již několik let téměř v jednom kuse. Pracuji v gastronomii 25 let a neustále se setkávám s nešvarem této doby. Tím myslím jednak přístup obsluhy a jednak přístup tzv. podnikatelů ke konečným spotřebitelům. Chtěl Vám nabídnout můj profesionální průzkum, z počátku na mé náklady o kvalitě gastronomie ve východních Čechách ve formě recenze na náhodně navštívené podniky stravování pro veřejnost. Váš zájem uvítám na tel. č.603731833 9-10 hod, nebo 15-17 hod každý den včetně víkendů a svátků. Přeji volnější éter vysílání. Vašek 42 let Častolovice u Rk

Anonym 82981  31 let 09.01.2015 06:42
Pane Svobodo, to nejste schopen se živit nějakým normálním způsobem? Takovýchto žvanilů (omlouvám se, ale je to to správné slovo) je kolem nás tolik a podle toho také vypadá česká společnost.
Mnoho lidí ani netuší, jak jsou takovýmito žvanily manipulováni. Vy to víte a to je memorální!! Stačí číst kmentář k Vám.
Na mém jménu nezáleží, tohoto názoru je hodně lidí, jenže TAKOVÝM MEDIA NIKDY NEUMOŽNÍ POSTAVIT SE PŘED MIKROFON. TO JE PRAKTICKÉ PROVEDENÍ SVOBODY SLOVA V TÉ NAŠÍ KARIKATUŘE "DEMOKRACIE".

Vanda 21323  31 let 27.10.2010 02:02
krasnej muzskej

Pepa 94230  39 let 15.09.2010 13:07
Nazdar. Ještě tě otravuje ta stolkerka? Jsi pěkný chlap, miluju tě!

Anonym 19325 20.04.2010 11:08
docela pekny chlapek,ale potreboval by se oholit,myslim,ze by mu to seklo lip,a to myslim jako bez urazky.


světlometyrubrikysynonyma

Seznamka

Oficiální stránky dalších známých osobností

oficiální stránky Jakub Pustina oficiální stránky Věra Špinarová oficiální stránky Petr Rychlý oficiální stránky Wabi Daněk oficiální stránky Šárka Záhrobská oficiální stránky Jan Musil oficiální stránky Kateřina Sokolová

Další osobnosti | Jakub Pustina | Věra Špinarová | Petr Rychlý | Wabi Daněk | Šárka Záhrobská | Jan Musil | Kateřina Sokolová |

Popisy českých osobností pocházejí z oficiálních stránek osobnosti, nebo ze stránek wikipedia, nebo jsou vlastní tvorbou.

Vložit osobnost / Oficiální Stránky © OficialniStranky.cz / opravit údaj
Tyto stránky používají soubory cookie k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Další podrobnosti