Oficiální stránky Martin Veselovský
Oficiální stránky
  přidat osobnost

Oficiální stránky Martin Veselovský

Martin  Veselovský oficiální stránky
Foto zdroj: facebook.com

Jméno: Martin Veselovský

Návrh opravy odkazu:

» chcete raději komplexní změnu?

FacebookMartin Veselovský zde: www.facebook.com/martin.veselovsky.9

Videostránku má Martin Veselovský zde: video.aktualne.cz/dvtv/

Martin Veselovský má na sebe kontakt zde: https://www.facebook.com/martin.veselovsk..

Diskuse o osobnosti zde: Místní diskuse

Kdo je Martin Veselovský?

Martin Veselovský (* 26. září 1972 Vrchlabí) je český internetový, televizní a rozhlasový redaktor a moderátor. Vystudoval gymnázium Budějovická v Praze (maturita 1990), nedokončil svá studia historie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. S moderováním začal v roce 1992 v Rádio Klubu Hlasu Ameriky. V letech 1994–1999 pracoval na rádiu Evropa 2. Roku 1995 se objevil v televizním pořadu SOS na Primě, kde působil do roku 1998. Tehdy přešel na TV Nova do talkshow Áčko, které moderoval do roku 2002. V letech 2004–2006 na Nově moderoval nedělní diskusní pořad Sedmička. Od roku 2000 pracoval v Českém rozhlase, kde vystřídal několik pořadů: Nad věcí (2000–2004) a Radiofórum (2001–2006). Od roku 2006 si na Radiožurnálu v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu zval aktuální hosty z politiky, vědy, kultury a sportu. Od srpna 2014 v rozhlase na vlastní žádost skončil. Od ledna 2008 moderoval pořad Události, komentáře na ČT24, odkud odešel v březnu 2014. V květnu 2014 spolu s moderátorkou Danielou Drtinovou a editorem Janem Rozkošným založil projekt DVtv, který začal dodávat videoobsah pro online deník Aktuálně.cz vydavatelství Economia. Videokanál Drtinová Veselovský TV začal vysílat 27. května 2014.

Martin Veselovský diskuse

Jak na vás Martin Veselovský působí? Co pěkného byste řekli? Co se vám líbí?

Komentář  
Jméno     Věk (volitelně)

 

Následují komentáře návštěvníků. Kterýkoli komentář může být vymazán, zvláště urážlivé nebo vulgární, které nejsou povoleny. Nahlásit komentář »

PetrČamlík 10950  72 let 06.04.2020 10:27
.. dobrý .. Vám, a pan Veselovský hrdina? Začíná to být jasnější, jakoby nikdo na stránky nepíše, což signalizuje minimálně dvojí účinek, i se zablokováním stránky pro mě, ALE s tím teď pryč .. Místo hrdiny je to člověk = spíše ne-člověk, neboť způsob, jak vede rozhovory, vypadá jako \"Marsový kameňák\" .. Nic z člověka ani v době koronaviru, jen hrubý neetický atak s účelovým záměrem politizace .., například při rozhovoru s panem Prymulou ..

PetrČamlík 10950  72 let 01.03.2020 11:39
ŽIVĚ: Fico je politický podvodník, nesmíme zapomenout na oběť Kuciaka, říká Kňažko ala Veselovský. Níže v textech \"Kabelák a monology\" ukazují dnes, jakou sílu a váhu (ne)má skutečná, zodpovědná svoboda a demokracie, na rozdíl tzv. linkované demokracie mágy opět k totalitě, mimo Přírodu. Sám Kňažko se musí první zeptat, kdo je politický podvodník, když nám slibovali hory a doly v pravdě 1989\". Jinými slovy = Kňažko je dnes super podvodník se záměrem, HODIT TY HRŮZY NA JINÉHO, JEN NA FICA. Volí opět na Slovensku dav - ulice - nenávist - ten vedle je nepřítel apod. A TAK MOŽNÁ SMER VYBUDUJE TAKÉ \"KOMPRO VIDEA\" A ODHALÍ TY DNEŠNÍ A BUDE TO ZASE JINAK ..

Karel 86115  71 let 15.10.2019 13:03
Pane Veselovský, rád sleduji Vaše rozhovory, a dnes po zhlédnutí rozhovoru s mluvčím prezidenta republiky (jméno se mi příčí vyslovit) Vás považuji za HRDINU. Vydržet téměř 27 minut poslouchat bezduché výmluvy a neustálé opakování již několikrát řečeného, na to musí být OPRAVDU SILNÁ povaha. Přeji Vám více, alespoň průměrně, inteligentních hostů než byl ten dnešní.

PetrČamlík 10950  72 let 06.09.2019 16:47
.. přečetl jsem souhrn rozhovoru a slyšel několik vět od od paní xy u pana Martina Veselovského. Strašně si libovala jak vyhrála u soudu tisícikorunu, strašně si stěžovala jak ji lidé napadají. Krátce milá paní a pane Veselovský, přece nebudu poslouchat půl hodiny nesmyslů! PROČ? Chcete občanský klid a pravdu? Tak nelezte na demonstraci (-e), protože jste tam řvali Babiš za mříže, Babiš zloděj a někteří Babiš na šibenici a Babiš demisi!! §§ A ejhle, Babiš se dočkal výroku o zastavení trestního stíhání. Proč lezete k Veselovskému, když již víte o tom, že jste Babiše dehonestovala a dehonestovali ho mocninně již enkrát na entou! §? Proč jste se u Veselovského první větou neomluvila?? !! §§ A proč Veselovský již několik roků agresivně útočí na Babiše? Kolik milionů mu vrátí Veselovský s Drtinovou?! § Kdo od počátku selským rozumem uvažoval, musel vědět, že je to politický proces a k souzení není co, žádný ani z OLAF neuvedl jediný zákon, který by Babiš porušil. Na vyšetřovatele jsem podal již dávno před rokem a půl trestní stíhání za křivé obvinění řešené ve smyslu OLAF. Nic tam ale nebylo, zhola nic, jen věta, že snad mohlo dojít k podvodu .. Jenže mágové proti Babišovi ( Piráti, .. ) to vyložili lidem tak, že je tam napsáno, podvod a jeli si cestou barbarského obviňování, prý Babiš na =12= let za mříže .. Odsuďte se teď sama paní xy ..

PetrČamlík 10950  72 let 19.08.2019 17:19
Pane Kabeláku, ti, co mě odepsali ve Vašem stylu, formě, (ne)obsahu, to nemá smysl, směřuje to a směřujete jen k aroganci, k jedné z nejhorších lidských (ne)vlastností, která vždy byla propadákem. Věcná oponentura je přirozená věc a nese více POZNÁNÍ pokud respektuje text. Například monolog nevedu, protože pan Čunek a já jsme již dva a přidali by se další. ROZHODUJÍCÍ v mém textu je, že mají být komunikovány veřejně i texty, které dávají jiný pohled než ten jeden TOTALITNÍ, který jste 1989 nechtěli .., já mimochodem také NE. Učili mě mnoho metod pro kritické myšlení a hodnotové analýzy včetně metod matematicko-statistických podobností z přírodní povahy věd a znám humanistické metody, které mají bránit tomu, aby lidé vážili vahami svoje výroky jednostranné a jednostranného typu a tím obvykle se rochnili v bahně ZLA mimo inovace! ? § Jinak jsem potěšen, že vedu něco Slavného .., takže rád bych si s Vámi dal nějaký dialog ve smyslu mého textu, Petr Čammlík, 1947

Kabelák 85440  71 let 07.07.2019 19:38
V pořadu Pásmo slavných monologů účinkuje Petr Čamlík, 1947

PetrČamlík 10950  71 let 05.07.2019 09:39
.. dobrý den, jaké moje překvapení, když jsem zjistil, že můj článek z 08.05.2018 u Drtinové je již rok starý, je poslední v řadě na oficiálních stránkách Daniely Drtinové!! § Jinými slovy, již tam niko rok nepíše? Nebo CENZURA jako hora! §§ Proč píši? Zase Emma bušila do pana Jiřího Čunka, on s noblesou odpovídal, má názory naprosto v souladu se mnou, byť není z politické strany Andreje Babiše a ani jí a jemu nefandí, tak jako já, nestraník. Já fandím člověku, humanitě, spravedlnosti, nikoliv tuposti, která nejde odstranit žádnou Univerzitou, ani tou Emmy v Paříži. Shrnu to: "Babiš záměrný politický proces, ti co udávají v EU v Bruselu místo vyšetření všeho doma jsou bonzáci". Položím prostou otázku Emmě, Drtinové, Veselovskému? "PROČ TAK AGRESIVNÍ DLOUHODOBÁ AKCE NENÍ SMĚŘOVÁNA VYROVNANĚ I PRO BABIŠE, AŤ JE HYPOTETICKY VINEN ČI NEVINEN? Jinými slovy:"Proč nejsou shromažďovány a komunikovány argumenty i k obraně Babiše, jako to má být u soudu = obžaloba - obhajoba, tak v civilu názor na vinu - názor na nevinu? " Petr Čamlík, 1947 P. S. Skvělý Čunek, skvělé jednání člověka - humanity ..

DrKFriml 37244 19.06.2019 21:34
Pane Veselovský, byl jsem právě na sjezdu sudetských Němců.J.Peňás neví o čem mluví.Z mého rodného domu nás Němci v říjnu 1938 vyhnali. Ačkoli byli čs.občany a rozbíjeli stát, nikdo z nich nikdy nebyl pro velezradu stíhán, natož odsouzen. Ať přestanou stále plakat, že byly vyhnáni a odsunuti a pak se dá odpustit a zapomenout.Ať jsou sousedy bez výčitek!

Irena 37639  49 let 16.05.2019 11:33
Doufám, že jste si dal po rozhovoru s Ivanem Davidem panáka :)
Jestli ne, tak si dejte rovnou dva, i za mě

Anonym 78201 31.03.2019 16:37
Tak nevím. Velmi mne oslovilo téma učitelských platů, ale při vší úctě mi přijde strašné srovnávání platů v supermarketu a ve vzdělávací sféře. Já si vážím všech, kteří mi umožní nakoupit a jsou na mne příjemní.
Zároveň jsem do svého vzdělání vložila mnoho času, abych vystudovala a dosáhla nějakých dovedností.. Po večerech čtu literaturu, abych byla v obraze. Vzdělávám se. Snažím se. Snažím se držet krok se svými žáky. Není to jednoduché. A tak srovnávat supermarkety se vzděláváním a vzděláním je trochu mylné.
Díky za případnou odpověď.
Zuzana Vlčková

PavelPečinka 88935  63 let 12.03.2019 20:14
Pane Veselovský,právě jsem zhlédl video "zbaví se Babiš Faltýnka,kmotr Jarek atd."Docela rád mám vaše pořady,ale nenapadlo mě,že i vy se snížíte,nezlobte se,ale k "jekotu" kolem posledních událostí kolem Faltýnka.Můžete v politice fandit komukoliv,ale určitý nadhled bych zejména ve vašm případě očekával.Škoda

Petr 10942  99 let 25.01.2019 14:21
Pane Veselovský, jste absolutně nejlepší kladeč otátek. Viz Váš rozhovor s tím chudákem od kultůry! Moravec by se měl u vás učit, viz jeho poslední Otázky s Babišem.

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:35
Nejásali zarytí komunisté, vše letělo, nikdo se jich v kráse opojení na nic neptal!
Nejásali nad komunismem s lidskou tváří ani ti v minoritě, kteří již ten čas viděli prvky kapitalismus a jeho s propojením na Západ, při naší samostatnosti V chaosu té doby to mohli roubovat do svých textů a slov mimo linii komunistické strany. Její vůdci měli čas ( možnosti? ) jen na kytice a odrážení otázek z SSR.
Nejásali, žili v ústraní, v pasivitě a v nevěřícnosti ti, co vnímali historii
Ohraničení situace 1968 generovala zuřivá válka ve Vietnamu proti komunismu, i ona limitovala až vylučovala možnost nějakých náhlých idealistických změn.

SUMA 1948: Přirozené se jevilo přijmout nepřirozený proces, který byl silně vygenerován v podmínkách jako odraz ( akce reakce ) vůči oběma děsivým válkám Německa a to ovlivňuje svět dodnes, i dle historiků! Tak to viděl Beneš.
SUMA 1968: Nepřirozené v roce 1968 bylo, když přirozený proces vývoje v čase byl vygenerován rychle do stavu chaotičnosti bez rozumu v souvislostech
Ať je naznačený popis méně či více přesný či komplexní, není to moje vina, protože takový komplexní a celistvý popis, tzn. ještě komplexnější měl být proveden tehdy vůdci Pražského jara 1968 a elitami. Nebyl a není proveden politicky ani historiky, ani jinými a jinak dodnes!! § PRAVDA nebyla nastolena
SUMA 1989: Nepřirozené idealistické ohlupování pevných davů, aby se tzv. občaské fórum nakonec postupně, dodnes rozpadlo na trosky, minimálně na několik frakcí: praví leví pasivní nezávislí ( raději uvedu dál souhrn místo jmenování ) neuchopitelní až jakoby smyslů zbavení || psychopaty vynechám, protože to není můj pojem, převzal jsem ho a proto ho někde pádně uvádím ||.

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:34
Vyvolala by totiž tato rostoucí vlna afekty, které by rozložily další civilizace! Jinými slovy, o strašení nešlo a nejde, šlo a jde jen o velmi rychlé hledání přístupů a postupů k ukončení migračních vln k migrační přirozenosti Opět jde o schopnost, vyjádřit pravdu až zpět dějinně a také dopředu, nikoliv vyhlásit zbrkle populismus například v Německu, zvládneme to.
Zmínil jsem, jak prezident Zeman zbaběle skrývá komplexnější pravdu k Ukrajině versus Rusko! Proč to dělám? Protože on kritizuje Beneše 1939, 1948, že mohl bojovat a bojovat, prý se mohlo snad bojovat a bojovat v roce 1968. Teď má příležitost se jen vyjádřit k Východu a snad jen bojovat za svoji myšlenku bez boje faktického, ale nedělá to, jde od pravdy, tak mu nasadí rohy i pan Honzák

Tatíček Masaryk hledal všecko: pravdu etiku umění poznání, a pozor, zase pro všecky, viděl svět jasně ve slepování rozbitého! Ti dnes jsou jen psychopaty, protože principy Masaryka nerespektují a ve vzteku, bez kritického myšlení a ve svém strachu ( o sebe, ego ) vytvářejí virtuální a nepravdivý svět Světů. Radkin Honzák útočí na Zemana, ale sám šíří nepravdu, strach, agresi, nectí demokracii. V česku s dalšími odbornými kolegy a již se zmíněnými elitami v Česku doslova ničí fyzicky a duševně prezidenta Miloše Zemana! Přičemž prezident je jeden z mála lidí, jiný by se stěží našel, který vytváří alespoň nějaké viditelné a silnější základy pro oné kritické myšlení. SLOGANY A TOTALITA TYPU, ŽE PREZIDENT ZEMAN VEDE ZEMI NA VÝCHOD JE MNOHEM BLBĚJŠÍ, NEŽ KDYŽ KDYSI ZEMĚ BYLA PRÝ PLACKA a taková blbá totalita když se uchytí, jde v příštím čase vždy o tiché až přímé zabíjení! §§
Masaryk byl skutečný filofoz, umělec v politice, umělec pro svět a jeho praxi, člověk, proto i on jako každý měl chyby. PRAVDU stavěl jako MAJÁK pro bezpečnost všech lodí ( národů ) před bouří. Tak se na dvě pravdy podívejme:
Žijící minorita, především elit, vyřkla, že rok 1968 jim zničili život. Je to pravda? Není to pravda, protože zničený život je zabití nebo těžké ublížení. Zabití bylo minimálně 127, když přijely okupační tanky, každý život je moc drahý a nenahraditelný, včetně těch dalších těžkých ublížení. Pravda je, že žijícím mohl ten rok negativně, více či méně ovlinit celý život. Ale měli, měli jsme jakožto žijící šance život s určitou obětí absolvovat. A ta oběť mohla nakonec vyústit i ve smrt, ale to existuje v podobnosti dodnes, píši o tom na jiné místě, jen to chce vidět, slyšet, zjistit si, a meditovat, smrt mohla být a nemusela být zaznamenána, což platí i dnes, i snad ve větší míře, protože tehdejší ublížení byla známa!

Tu oběť podstoupili v roce a po roce 1968 někteří dobrovolně, jiní nedobrovolně, vědomě a nevědomě. Další ( mini minorita ) byla odporem, obecně všechno šlo v kombinacích. Kde byl základní klíč a pravda ( k ) v těch obětích, vůbec k životu?
Roku 1968 na jaře byla vyhlášena obroda Československa na komunistických základech, v tzv. komunismus s lidskou tváří. Vypadalo to, že všichni lidé jásali
Ne... (zkráceno)<|i>

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:32
Nejásali zarytí komunisté, vše letělo, nikdo se jich v kráse opojení na nic neptal!
Nejásali nad komunismem s lidskou tváří ani ti v minoritě, kteří již ten čas viděli prvky kapitalismus a jeho s propojením na Západ, při naší samostatnosti V chaosu té doby to mohli roubovat do svých textů a slov mimo linii komunistické strany. Její vůdci měli čas ( možnosti? ) jen na kytice a odrážení otázek z SSR.
Nejásali, žili v ústraní, v pasivitě a v nevěřícnosti ti, co vnímali historii
Ohraničení situace 1968 generovala zuřivá válka ve Vietnamu proti komunismu, i ona limitovala až vylučovala možnost nějakých náhlých idealistických změn.

SUMA 1948: Přirozené se jevilo přijmout nepřirozený proces, který byl silně vygenerován v podmínkách jako odraz ( akce reakce ) vůči oběma děsivým válkám Německa a to ovlivňuje svět dodnes, i dle historiků! Tak to viděl Beneš.
SUMA 1968: Nepřirozené v roce 1968 bylo, když přirozený proces vývoje v čase byl vygenerován rychle do stavu chaotičnosti bez rozumu v souvislostech
Ať je naznačený popis méně či více přesný či komplexní, není to moje vina, protože takový komplexní a celistvý popis, tzn. ještě komplexnější měl být proveden tehdy vůdci Pražského jara 1968 a elitami. Nebyl a není proveden politicky ani historiky, ani jinými a jinak dodnes!! § PRAVDA nebyla nastolena
SUMA 1989: Nepřirozené idealistické ohlupování pevných davů, aby se tzv. občaské fórum nakonec postupně, dodnes rozpadlo na trosky, minimálně na několik frakcí: praví leví pasivní nezávislí ( raději uvedu dál souhrn místo jmenování ) neuchopitelní až jakoby smyslů zbavení || psychopaty vynechám, protože to není můj pojem, převzal jsem ho a proto ho někde pádně uvádím ||.
Petr Čamlík, 1947

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:31
Vyvolala by totiž tato rostoucí vlna afekty, které by rozložily další civilizace! Jinými slovy, o strašení nešlo a nejde, šlo a jde jen o velmi rychlé hledání přístupů a postupů k ukončení migračních vln k migrační přirozenosti Opět jde o schopnost, vyjádřit pravdu až zpět dějinně a také dopředu, nikoliv vyhlásit zbrkle populismus například v Německu, zvládneme to.
Zmínil jsem, jak prezident Zeman zbaběle skrývá komplexnější pravdu k Ukrajině versus Rusko! Proč to dělám? Protože on kritizuje Beneše 1939, 1948, že mohl bojovat a bojovat, prý se mohlo snad bojovat a bojovat v roce 1968. Teď má příležitost se jen vyjádřit k Východu a snad jen bojovat za svoji myšlenku bez boje faktického, ale nedělá to, jde od pravdy, tak mu nasadí rohy i pan Honzák

Tatíček Masaryk hledal všecko: pravdu etiku umění poznání, a pozor, zase pro všecky, viděl svět jasně ve slepování rozbitého! Ti dnes jsou jen psychopaty, protože principy Masaryka nerespektují a ve vzteku, bez kritického myšlení a ve svém strachu ( o sebe, ego ) vytvářejí virtuální a nepravdivý svět Světů. Radkin Honzák útočí na Zemana, ale sám šíří nepravdu, strach, agresi, nectí demokracii. V česku s dalšími odbornými kolegy a již se zmíněnými elitami v Česku doslova ničí fyzicky a duševně prezidenta Miloše Zemana! Přičemž prezident je jeden z mála lidí, jiný by se stěží našel, který vytváří alespoň nějaké viditelné a silnější základy pro oné kritické myšlení. SLOGANY A TOTALITA TYPU, ŽE PREZIDENT ZEMAN VEDE ZEMI NA VÝCHOD JE MNOHEM BLBĚJŠÍ, NEŽ KDYŽ KDYSI ZEMĚ BYLA PRÝ PLACKA a taková blbá totalita když se uchytí, jde v příštím čase vždy o tiché až přímé zabíjení! §§
Masaryk byl skutečný filofoz, umělec v politice, umělec pro svět a jeho praxi, člověk, proto i on jako každý měl chyby. PRAVDU stavěl jako MAJÁK pro bezpečnost všech lodí ( národů ) před bouří. Tak se na dvě pravdy podívejme:
Žijící minorita, především elit, vyřkla, že rok 1968 jim zničili život. Je to pravda? Není to pravda, protože zničený život je zabití nebo těžké ublížení. Zabití bylo minimálně 127, když přijely okupační tanky, každý život je moc drahý a nenahraditelný, včetně těch dalších těžkých ublížení. Pravda je, že žijícím mohl ten rok negativně, více či méně ovlinit celý život. Ale měli, měli jsme jakožto žijící šance život s určitou obětí absolvovat. A ta oběť mohla nakonec vyústit i ve smrt, ale to existuje v podobnosti dodnes, píši o tom na jiné místě, jen to chce vidět, slyšet, zjistit si, a meditovat, smrt mohla být a nemusela být zaznamenána, což platí i dnes, i snad ve větší míře, protože tehdejší ublížení byla známa!

Tu oběť podstoupili v roce a po roce 1968 někteří dobrovolně, jiní nedobrovolně, vědomě a nevědomě. Další ( mini minorita ) byla odporem, obecně všechno šlo v kombinacích. Kde byl základní klíč a pravda ( k ) v těch obětích, vůbec k životu?
Roku 1968 na jaře byla vyhlášena obroda Československa na komunistických základech, v tzv. komunismus s lidskou tváří. Vypadalo to, že všichni lidé jásali
Ne... (zkráceno)<|i>

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:26
vše slíbil Havel 1989. Zůstala z toho jen velká hromada střepů od těch, co to i dál slibovali. Mamon, konzum, byznys nectí mnoho lidí, protože ani nemohou, jsou na tom tak tak nad hranicí chudoby anebo pod její hranicí. Tak volili Zemana. Dalším precedensem je, že Svět má světové strany a tam žijí lidé se stejným DNA. Kdo chce bez silných logických a duchovních důvodů a důkazů to nevidět, rozdělovat svět doma i venku, ten je symbolem nenormálního myšlení a agrese, když vnitřní a vnější spory a války jsou následkem a důsledkem toho. Jde o psychopatický totalitní přístup
Kdo jednoznačně odsuzuje a sankcionuje Rusko jako největšího agresora, je již psychopat, neboť Rusko se moc posunulo pozitivně vpřed. S Ruskem je třeba jednat. Dlouho předem vytvářený a podpořený puč Západem na Ukrajině, musel mít nutně další sérii následků a důsledků. Kdo to nevěděl, neslyšel, necitíl a nechtěl, dál nechce nic z toho akceptovat, dokonce chtěl a chce chaos rozšířit do Ruska. Takový je nebezpečný, tzn. včetně Radkina Honzáka a dalších psychiatro psychologů a elit pražské kavárny včetně Martina Veselovského. Prezident Zeman je ještě moc mírný až zbabělý s hodnocením situace na Ukrajině, protože puč tam vytvořil naprosto jiné situace soužití národů, to bylo jasné předtím a hned potom, dnes!! A když je tam puč rozdělil, potom nezbývá, než dát těm národům Novoruska svobodu samostatnosti. Právo člověka a dějinných komunit ras lidí utvořených Přírodou je nad právo i nějaké Organizace Spojených Národů OSN!
Ano, Zeman je nebezpečný, že o Ukrajině | Rusku nemluví včas a jasně pravdu.
Rusko staví pomník svým armádám, které Rusko a sebe bránily proti útokům ze všech ze všech světových stran. Dávají tím Rusové najevo, že byli mnohem častěji těžce napadeni, než oni napadali jiné. Kdo si prostuduje dějiny nikoliv jako totalitní hráč, ten pochopí, že to má pravdu
Ve věcech kolem Číny postupuje Zeman již konzistentně se Západním světem, kteří s Čínou dávno obchodují a navazují vztahy, protože ví, že jiné cesty není! Je cesta v každé chvíli lidsky tlačit na Čínu, aby snížila represi, ovšem úkazy Přírody a vzešlé z ní rasy tam včetně zkušeností, to potřebuje čas. A Číňané sami, tak jak nastartovali ekonomiku, startují tím i humánnější lidské principy mezi vůdci, mezi těmi dole a současně všemi dohromady k propojení, k synergii. Opět jsou psychopati ti, co zakrývají tyto pravdy a vedou jen jeden totalitní pohled a přístup. Problém a současně naděje jsou kombinace Rusko Čína USA a tak opět pravdy Přírody, která vytvořila rasy a teritoria a pravdy dějinné, jsou k řešení komunikací, strategickou konverzací, místo psychopatických výroků a sloganů
Další precedens je strašení migranty. Hrubá chyba Západu byla jít opět koloniálně na Jih válčit pro tzv. demokracii a svobodu, když ve hře byla nafta a ekonomické i jiné zájmy, jako prodej zbraní apod. Napadení Iráku, podporované davové revoluce a dodávání zbraní tam a jim, to vyvolalo obrovskou neřízenou migraci a tu bylo třeba zastavit. Vy... (zkráceno)<|i>

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:16
II. Radkin Honzák, psychiatr, na DVTV s Martinem Veselovský: Politická skvadra chce panovat. Zeman ohýbá pravidla, vedou nás psychopati
Zdroj DVTV dnes uvádí: Každý politický přístup, který rozšiřuje nenávist, je absolutně nesprávná volba v dnešní moderní demokratické době. Dodám, že svět světů potřebuje nějaký vir k rozumu. Vědec Flégr, jiní se přou, kde je pravda. Vedle viru toxo plazma je to prý rod virů CMV, do něhož mimo jiné patří vir známý jako lidský cytomegalovirus (HHV-5), kterým je zasaženo 80% lidí, u některých spí a u jiných způsobuje různě postižení psychiky a inteligence lidí. Někdy možná stačí jeden prvek mrtvé hmoty, třeba selen proti stresu a člověk bude mírumilovnější a chytřejší? Proč nehledat toto, co je v příměru vyjádřeno, něco pro imunitu proti leukémii rozumu, k ponížení i Vaší agrese pane Radkine Honzáku?
SUMA (1800) 1948-2019: Ať ti nebo ti, jiní či voni, hrají se na ego, nechtějí, odmítají, neumí, nemají trpělivost pokoru - vnímání pro celistvý popis dějů, dějin, historie země - zemí Planety Přírody co nejblíže k pravdě, aby tu stále vzpomínanou demokracii ovlivňovali ke svobodě všech, ve smyslu fyzična a ducha Masaryka. Tam se nám do negativa zařadil i pan odborník - psychiatr Radkin Honzák, když čteme jeho útoky. Nabízí prostřednictvím nejen jeho otázka:
Jak mohli rozlišit ty kritické a i nerozenatelmé stavy ti naši předkové, když neměli tu možnost bleskové informatiky, dokumentování, strukturování, analýz a okamžitého srovnání, když ani my dnes to nedokážeme | vědomě utváříme zlo?

Nepravda ústí dál jako následek odmítnutí reálných argumentů a jejich zastření.
ROKY (1800) - 1948 1968 1989 2018 (2019) BYLY STŘETY NEPRAVDY, NEBOŤ PRAVDA TÉ KAŽDÉ DOBY BYLA VĚDOMĚ ODSUNUTA A SKRYTA, PROTO SE PRAVDA NENOSILA. NEMŮŽE SE TAK NOSIT ANI DNES 2019
Prezidentská volba byla prý podle Honzáka nezralá s manipulací vyvolanou pro strach lidí. Proč byla ta volba nezralá, když příznivci Drahoše oslavovali již vítězství? I s tím, že Česká televize odvedla pro něj vše a byli spokojeni! A Zeman musel jít domů z České televize jako prezident potupně pro aroganci zadním vchodem? Naopak, ta volba byla po zralé úvaze, neboť především ti voliči již dějinami zkušení a zkoušení, a ti dosud nerozhodnutí neměli strach! Vycítili však agresivitu Drahoše, nenašli u něj jasné zastání a převážil v přímém rovnání intelekt Zemana. Již nešlo po střetu kandidátů nic dělat, voliči se rozhodovali sami a neuvěřitelně ze svých chaloupek vyletěli volit volně jako letící ptáci přesně podle jejich kompasu a instinktu. Slova o manipulaci jsou nepravdou.
Lidé při prezidentské volbě si uvědomili několik nastrčených precedensů. Došlo jim v poslední chvíli, že žádná pravda a láska nebude platit, že Drahoš je jasně jako občany České republiky přehlédne. Dojde ještě k většímu zneužití médií vůči myšlenkám lidí. A tanky NATO budou provokativně jezdit přes Česko na Východ, místo smíru, klidu, míru a pravdy, což vše slíbil Havel 1989. Zůstala z toho jen velká hroma... (zkráceno)<|i>

PetrČamlík 10950  71 let 23.01.2019 16:14
II. Radkin Honzák, psychiatr, na DVTV s Martinem Veselovský: Politická skvadra chce panovat. Zeman ohýbá pravidla, vedou nás psychopati
Zdroj DVTV dnes uvádí: Každý politický přístup, který rozšiřuje nenávist, je absolutně nesprávná volba v dnešní moderní demokratické době. Dodám, že svět světů potřebuje nějaký vir k rozumu. Vědec Flégr, jiní se přou, kde je pravda. Vedle viru toxo plazma je to prý rod virů CMV, do něhož mimo jiné patří vir známý jako lidský cytomegalovirus (HHV-5), kterým je zasaženo 80% lidí, u některých spí a u jiných způsobuje různě postižení psychiky a inteligence lidí. Někdy možná stačí jeden prvek mrtvé hmoty, třeba selen proti stresu a člověk bude mírumilovnější a chytřejší? Proč nehledat toto, co je v příměru vyjádřeno, něco pro imunitu proti leukémii rozumu, k ponížení i Vaší agrese pane Radkine Honzáku?
SUMA (1800) 1948-2019: Ať ti nebo ti, jiní či voni, hrají se na ego, nechtějí, odmítají, neumí, nemají trpělivost pokoru - vnímání pro celistvý popis dějů, dějin, historie země - zemí Planety Přírody co nejblíže k pravdě, aby tu stále vzpomínanou demokracii ovlivňovali ke svobodě všech, ve smyslu fyzična a ducha Masaryka. Tam se nám do negativa zařadil i pan odborník - psychiatr Radkin Honzák, když čteme jeho útoky. Nabízí prostřednictvím nejen jeho otázka:
Jak mohli rozlišit ty kritické a i nerozenatelmé stavy ti naši předkové, když neměli tu možnost bleskové informatiky, dokumentování, strukturování, analýz a okamžitého srovnání, když ani my dnes to nedokážeme | vědomě utváříme zlo?

Nepravda ústí dál jako následek odmítnutí reálných argumentů a jejich zastření.
ROKY (1800) - 1948 1968 1989 2018 (2019) BYLY STŘETY NEPRAVDY, NEBOŤ PRAVDA TÉ KAŽDÉ DOBY BYLA VĚDOMĚ ODSUNUTA A SKRYTA, PROTO SE PRAVDA NENOSILA. NEMŮŽE SE TAK NOSIT ANI DNES 2019
Prezidentská volba byla prý podle Honzáka nezralá s manipulací vyvolanou pro strach lidí. Proč byla ta volba nezralá, když příznivci Drahoše oslavovali již vítězství? I s tím, že Česká televize odvedla pro něj vše a byli spokojeni! A Zeman musel jít domů z České televize jako prezident potupně pro aroganci zadním vchodem? Naopak, ta volba byla po zralé úvaze, neboť především ti voliči již dějinami zkušení a zkoušení, a ti dosud nerozhodnutí neměli strach! Vycítili však agresivitu Drahoše, nenašli u něj jasné zastání a převážil v přímém rovnání intelekt Zemana. Již nešlo po střetu kandidátů nic dělat, voliči se rozhodovali sami a neuvěřitelně ze svých chaloupek vyletěli volit volně jako letící ptáci přesně podle jejich kompasu a instinktu. Slova o manipulaci jsou nepravdou.
Lidé při prezidentské volbě si uvědomili několik nastrčených precedensů. Došlo jim v poslední chvíli, že žádná pravda a láska nebude platit, že Drahoš je jasně jako občany České republiky přehlédne. Dojde ještě k většímu zneužití médií vůči myšlenkám lidí. A tanky NATO budou provokativně jezdit přes Česko na Východ, místo smíru, klidu, míru a pravdy, což vše slíbil Havel 1989. Zůstala z toho jen velká hroma... (zkráceno)<|i>

Miluše 10912  62 let 23.01.2019 10:39
Pane Veselovský Vaše moderované komentáře na Dvtv., je jen tedy ve většině případů urážka obyčejných lidí mám na mysli Ty kteří nejsou zrovna u moci. Urážíte lidi kteří nejsou stejného názoru ani toho stranického. Pokud neodpovídají podle vašich představ, skáčete jim do řeči nenecháte jim prostor se vyjádřit.A kauza Slonkové o Babišovi Větší hnus jsem v posledních letech neviděla. Jak se srovnáváte s takovou reprtáží? No když se podíváme kým jste placen a zřejmě velice dobře, platí staré známé koho chleba jíš toho píseň zpívej.Miluše

Marie 90412  69 let 18.01.2019 11:52
Omlouvám se, ten podpis měl býti
Marie.

Marie 90412  69 let 18.01.2019 11:51
Děkuji Vám, pane Veselovský, za profesionální vyjádření ke kauze Huawei, včetně důkazů o propojení firmy s Hradem. Myslím, že takový přístup k různým kauzám je nejefektivnější!
Zdravím Vás.
Veselovský

Křenek 19566  45 let 09.01.2019 11:50
Dobrý den pane Veselovský,
k útoku na poslance AFD s nikým diskutovat nebudete? Zdá se mi, že prostor na to máte.
Děkuji

Nonoseznam 94238  71 let 24.12.2018 00:24
Pane Veselovský, můj názor k rozhovoru s mluvčím ŘSD jsste nepropustil dále, zkusil jsem rozhovor s p.Maurerem a jsem opět zklamán. Ne tolik Vámi, ale p.gurmánem. Jeho vtipkování na téma Josef a ryba atd. to je opravdu slabota.
Očekával bych od Vás to co občas používá pí.Drtinová. Trochu ostřeji do tématu. Jinak o kaprovi a jeho histori v Čechách a okolních zemích podává net poměrně hodně informací a "odborník gurmán" marně hledá a nenachází.
To je síla.

PetrČamlík 10950  71 let 16.11.2018 16:34
.. ještě dodatek pane Petr, byla to ukázka skutečné KULTIVACE .. a jen dodám:"Něco podobného jsem napsal na stránku Drtinové a víte výsledek, jistě nevíte, ALE DRTINOVÁ DALA CENZURU NA SVOJI STRÁNKU A NEBO JI VŮBEC JIŽ ZRUŠILA, MOŽNÁ PRO TY PODOBNÉ MÉMU POSTUPU, JENŽ SDĚLUJÍ VĚCI CO NEJBLÍŽE PRAVDY ..

PetrČamlík 10950  71 let 16.11.2018 16:26
Petr 70 let má svůj názor. My máme ještě kategorie vyšší, to jsou informace a další stupeň POZNÁNÍ. A máme na té ose kategorie nižší jako: pletichy - virtuální svět - lži - zločin. Víte pane Petr, že obdivujete virtuální ( manipulační ) svět se lží a blízko zločinu?! § Není lepší ten svět POZNÁNÍ, než svět ZLA?? To co produkoval Veselovský na Václavcem byla víc jak čistá manipulace. Příklad: "Ukázal projev Babiše st., kdy prý zatáhl děti do kauzy". Přitom Babiš v těch slovech jenom poctivě sdělil, musel sdělit pod tlakem i pro soud, kdo a kdy vlastnil tzv. Čapí hnízdo! Babiš již tehdy zmínil, že musí chránit svoje děti, To samozřejmě Veselovský vystřihl!! A teď ta bomba a hyenismus, i pro pomazaného Veselovského, který se tváří velmi podobně jako soudce Milady Horákové. Schizofrenie je choroba a má podoby, mezi ně patří stavy, kdy pacient tvrdí, že je zdravý, že ho ošetřovatelé a jiní ( policie, otec Babiše ) zavírají do zařízení proti jeho vůli, ač předtím podepsal, že může být hospitalizovaný, jinak rozhoduje soud. Dále si vymýšlí ( blouzní ) co hned - okamžitě potřebuje k životu a neplnění jeho požadavků řeší agresí - a to jsou ještě ty mírné příznaky. Rodiče jsou obvykle bezradní - nešťastní - bezmocní, pacient jim nadává a tak. To říkám před Bohem z viděné z případů praxe. Proto kdo není schopen si to nastudovat v éře bleskové informatiky, především Veselovský - Slonková a spol, není schopen a neměl by mít právo působit na veřejnosti bez trestu .. Jsem přesvědčen, že když to Babiš někdy vyhraje, tak se budou před soudem tito zodpovídat pro ublížení rodině Babišů, stejně tak jako Babiš za případnou lež o přesném stupni nemoci syna. To nám řeknou odborníci, protože pokud někde je nález, že Babiš mladší byl v mozku zasažen tímto stupněm nemocí schizofrenie, není obvykle tak jednoduché cesty zpět ke zdraví, spíše se choroba i tímto tlakem hulvátů prohlubuje, což Veselovský a Slonková podporují svým hnusem. Tak co Petře, měl jste ve Vašem mozku toto POZNÁNÍ?? TOTO JE PANE VÁŽENÝ TA HODNOTA, KE KTERÉ MUSÍME SMĚŘOVAT. Dejte si prosím meditaci ..

Petr 90191  70 let 16.11.2018 14:59
Skvělý rozhovor s senátorem Ladislavem Václavcem
Držím palce dál v takovýchto rozhovorech
PS: mělo to opravdu novinářskou kultivovanou hodnotu

FKristen 90616  65 let 16.11.2018 14:34
Už i ty Brute? Martine Martine ten rozhovor s panem doktorem Václavcem není od Vás pěkný. Mrkněte na něj za půl roku a uvidite sám.

JiříNečas 80182  62 let 02.11.2018 14:28
Zdravím pane Veselovský . Toto jsem napsal paní Bastlové, které nyní moderuje "20 minut" na radiožurnálu . Je to fakt velká bída.
Dobrý den paní Bastlová,
musím si povzdechnout nad úrovní Vašeho pořadu 20 minut . Kdysi jsem tento pořad měl rád a v autě při cestě domů jsem si ho rád pouštěl ( za pana Veselovského apod. )
Mám obavy , že úroveň vedení pořadu a hlavně občas , promiňte mi , hloupých otázek úrovně bulváru nebo 4. cenové skupiny , nic neříkajících , pouze bažících po nějakých senzacích , kdo s kým a proti komu .
Je to hodně povrchní a nic zajímavého se tam už nedozvíte , je to spíš snad show na styl pořadu paní Jílkové , takový hokynářský způsob, a vyjadřuje to spíš nevraživost , chytání za slovíčka , aby snad ten pozvaný neměl v něčem pravdu .
Po skončení je z toho smutno a člověku se na konci dne spíš přitíží .
Možná je to ale zacíleno na úplně jiné posluchače než na mě , na posluchače , kteří vidí v tomto stylu hodnotu . Někteří politici na to také přišli a jsou voleni s náskokem.
Myslím, že to ničím nepřispívá k tříbení kultivovanosti a způsobů chování .
Nakonec musím říci : někdy je to fakt hrozné .
Možná byste mohla dělat něco jiného , co by mělo fakt hodnotu a k něčemu to bylo .
Nebo tomu fakt už nerozumím.
zdraví
Jiří Nečas
Brno

ARNOŠTWAHLA 46194  80 let 30.10.2018 12:27
Jak na vás Martin Veselovský?
VELICE POZITIVNĚ, SERIOZNĚ, PROFESIONÁLNĚ..
Pane Martine Veselovský,
panu Tomáši Etzlerovi bych rád napsal.
Po dobu studií na pedagogické fakultě v Ostravě jsem byl jeho učitelem.
Prosím o mailovou adresu pana Etzlera.
Děkuji Vám
Prof. RNDr. Arnošt Wahla, Brno

Jarmila 19410 26.10.2018 03:46
Dobrý den pane Veselovský, co jste si chtěl dokázat tak nesmiřitelným tónem v diskuzi s panem Balíkem? Vy jste snad přesvědčen, že je v této totálně nemocné společnosti vše v pořádku? Já tedy ne.. A je mě moc líto v jakém zlu a mravním marastu vyrůstají vaše děti.. V jakém stavu jsou naše rodiny. Kolik manželství ztroskotává. Zamyslete se nad tím. Je dobře, že konečně jsou tady takoví proroci v dnešní době, kteří nahlas ukazují jak může skončit cesta zla.. Říkám, může a nemusí.. To ovšem záleží jen na slušných,poctivých a morálně zásadových lidech. Bez morálky a obecně platných morálních zásad zahyne každá lidská společnost dříve nebo později.. Stačí se podívat do historie.
Přeji vám vše dobré a zamyslete se proč asi naše společnost je taková jaká je.. Podporujme dobro, nenechávejme průchod zlu, nesnažme se být chytřejší než ukazuje historie..

Anna 89227 24.10.2018 17:32
Dobrý den pane Veselovský, doporučila bych Vám někdy jít na kázaní otce Jana Balíka, je to muž na svým místě, je to krásna osobnost a muž modlitby. Muž muži nemůže dát dítě, také žena ženě, když jsi adoptují dítě tak nemá vzor obou rodičů. Naše společnost je nemocná a je to proti přírodě . Jenom se podívejte do přírody a vše pochopíte a nedáte se vyklať někým co nevědí co je život a chtějí se zviditelnit. Potřebovali by pořádně pracovat. A bylo by po problémech, kde by nebyl čas na blbosti. To je vše držím Vám palce a přejí Vám hodně pokoje a lásky. Anna

Míra 88127  64 let 23.10.2018 16:14
DVtv je bohužel stejně neobjektivní jako ČT, ČT 24 ,za Bakalovi peníze nemůže pracovat slušný člověk.

Pálková 18522 22.10.2018 11:23
Dobrý den,pane Veselovský, včera večer jsem náhodně narazila na TV Barrandov, kdy p.Soukup vás haněl a nadával na vás. Bylo to strašné! Proto vám chci vyjádřit plnou podporu. Vaše rozhovory jsou na vysoké úrovni.Když sleduju dnešní čt24 a např. p.Takáče a jeho diskuze, to je hrozně špatná úroveň.
Jen mám strach, že vás i DVTV naprosto zničí děsivé útoky z Hradu a tím pádem útoky všech primitivů..
Moc vás zdravím a přeji pevné nervy!

Petr 91159  38 let 28.09.2018 15:59
Pane veselovsky chcete skandalni reportaz napiste mi sms budu vas kontaktovat a 128077;420737960588

Jirásek 19413  47 let 07.08.2018 10:21
Ponožky v sandálech: Dobrý den, zaujala mne Vaše diskuse s paní Klárou Klempířovou ohledně nošení ponožek v sandálech. Bylo to přínosné, vedle pomíjivých módních trendů byl zmíněn i historický kontext (jen bych jej ještě doplnil informací o ponožkách legionářů již staří Římané). Nebyl ale zmíněn velmi důležitý aspekt a to hygienický. Pokud se nosí kožené sandály, (nebo z jiných nasákavých materiálů), pak kyselina máselná - pot bez nošení ponožek drahé kožené sandály brzy zasmradí a sandály jsou plné bakterií. Navrhuji další díl, týkající se například odsuzovaných, ale praktických ledvinek, atd. Děkuji a hezký den přeje Jirásek, Praha

Karelmalycen 4629  37 let 22.06.2018 08:40
Hrad možná může za smrt jednoho z nás, prezidentská standarta pořád existuje, říká Týc ze Ztohoven : další pořad DvTv který jsem dnes shlédl.
Rád bych věděl proč dostávají prostor v různých médiích lidé , kteří se prezentují jako umělci , aniž by pro umění v širším slova významu byli nějakým přínosem. Skupina Ztohoven ( zlidovělý a příznačný název Sto hoven ) patří do této skupiny. Roman Týc prezentuje červené trenýrky jako umělěcké dílo , což mi připadá až směšné a v kontextu skutečných uměleckých děl , která jsou přínosem pro obohacení lidské duše trapné. Jediné hodnocení jeho počínání je anarchismus , který není konstruktivní a možná naplňuje seberealizaci jejich uzavřené skupiny. To že se hlásí k tomu , že porušuje zákony a sám před sebou tuto skutečnost ospravedlňuje může motivovat k tomu , že to společnost může vzít obecně. Vyjádření , které je i v titulku tohoto pořadu, je už daleko za čárou a odvolávání se na osobu , které se dá věřit je až dětinské.
Očekával jsem, že nabízenou část standarty odmítnete , což by bylo novinářsky profesionální. Zatím pořad vyzněl jako propagace anarchistu , kterému není drahá historická kontinuita vývoje naší společnosti tvořená miliony lidských osudů.

Dk 37211  27 let 22.06.2018 01:55
Jak můžete dělat takový to projekt a bydlet u bakaly?
viz video paroubek. to je prostě legitimní vítka. a to co řiká ema, že to neplatí bakalovy ale ekonomií, která patří bakalovy je fakt vtipný.

VáclavDostál 94228  79 let 02.05.2018 10:15
Líbí se mi správný poukaz na systémovou chybu v přípravě učitelů matematiky a|nebo v oficiálních metodách výuky - v posledním rozhovoru s prof. Dlabem.

Martin 10984  47 let 21.03.2018 21:06
Dobrý den, slyšel jsem ukázky ze semináře v Plzni na téma dezinformace které jste byl účastník.V závěru Vašeho blábolení a vymývání mozků studentům jste uvedl, že typickým šiřitelem fake news je pan V. Klaus mladší. Myslím si, že právě naopak, šiřitelem fake news jste Vy.

Petr 17813  56 let 14.03.2018 20:35
Dobrý den
Se zájmem sleduji vaše pořady a velmi mne zaujal Apel s ekologem Mikešem. Jsem chovatelem včel a jsem zvyklý na zkreslení a omyly, které se vyskytují při informování o situaci, ve které se včely nacházejí. Vyjádření pana Mikeš považuji z velké části za nepravdivá, nebo zavádějící.
Uvedu několik příkladů:
Včely vymírají - toto velmi často opakovaná zpráva (z kontextu vyplývá, že je míněna včela medonosná), je nepravdivá. Celosvětově počet včelstev v posledních letech přibývá a stejně je tomu i v České republice. V některých oblastech ČR je dokonce problém s příliš velkým počtem včel, což může mít negativní vliv na výskyt samotářských včel.
Neopylení vojtěšky a následný vliv na nedostatek potravy pro krávy toto je naprostý blábol. Včela medonosná vojtěšku prakticky neopyluje (ta jeopylována některými specializovanými druhy samotářských včel). Převážná většina krav za celý svůj život s vojtěškou vůbec nepřijde do styku a je krmena plodinami, které opylení včelami vůbec nepotřebují travní senáž, kukuřičná siláž, šroty z obilninJe to něco na úrovni logiky jako bychom tvrdily, že lidstvo vymře kvůli nedostatku švestek. Nedostatek mléka nehrozí.
Řepka je pro včelaře jednou z nejlepších plodin a umožňuje včelám vytvořit dostatečné zásoby medu a pylu. Řepka však může zabezpečit potravu včelám pouze v době květu, která je časově omezena přibližně na jeden měsíc. Pokud je správně ošetřována je pro včelaře výbornou medonosnou plodinou. Včely na rozdíl například od čmeláků se mezi sebou dokážou dorozumět a specializují se v určitém období na nejsilnější zdroje nektaru a pylu. Proto existují v obchodech jednopruhové medy. Je normální, že včely jsou po určitou dobu na monodietě. Problém je však v nedostatečných zdrojích potravy po odkvětu řepky zmizely květnaté louky, monokulturní lesy bez podrostu maliníku a dalších kvetoucích rostlin. Na řepku je dnes populární svádět vše špatné, ale reálně je to i z pohledu zemědělců jedna z agronomicky nejlepších plodin.
Čína je dnes největší vývozce medu. Nechci polemizovat o kvalitě jejich medu a o tom, že si v některých oblastech nezničily prostředí do té míry, že tam včely nepřežijí, ale obdobná situace je například v Kalifornii, kam se včely převážejí z ohromných vzdáleností, aby opylily obrovské mandloňové sady, po jejichž odkvětu se monokulturní krajina stává pro včely prakticky pouští. Pravdou je, že v Číně se včelařství velmi rychle rozvíjí a včel přibývá.
Mohl bych pokračovat v poukazování na další ne zcela pravdivé, nebo zavádějící výroky, svědčící o neznalosti, ale spíše o snaze o manipulaci tohoto autora.
Nepopírám, že včely je nutné chránit a všemožně podporovat. Apelovat na zemědělce, aby věnovali pozornost potřebám včel. Snažit se podporovat samotářské včely a čmeláky, zejména cestou zachování a podporování přírodní rozmanitosti biotopů a jejich druhové pestrosti.
Doufám, že stokrát opakovaná lež se nestane pravdou a že vše jinak často skvělé a podnětné pořady se vyhnou takovýmto výplodům.
S pozd... (zkráceno)<|i>

Jana 89150 14.03.2018 15:05
Dobrý den. Podívala jsem se na rozhovor s právničkou Romkou, proč jste se ji nezeptal jaké konkrétní překážky měla v ČR stát se právničkou? Proč jste se ji nezeptal jestli udělala řádné přijímací zkoušky na právnickou fakultu a z jakého důvodu(písemně odůvodněného) ji nevzali? Jak je možné aby po dvouletém kurzu byla právník?? Odjela do Británie s malým dítětem, nebyla to překážka v hledání práce v ČR? Je to velká překážka v hledání práce pro všechny ne jen pro Romky. Takto tendenčně natočenou reportáž jsem už dlouho neviděla. Myslím, že tohle nemáte zapotřebí, umíte být profesionál když chcete, ale tato reportáž se Vám opravdu nepovedla.

Miroslav 88180  66 let 18.02.2018 19:50
Martin Veselovský je skromný chlap,podle mého úsudku i velice slušný.
Martine nenechte se odradit těma kteří Vás špiní máte svou cestu a tou jsi jděte.

Naďa 89197 09.02.2018 15:31
Po shlédnutí Vašeho rozhovoru se sociologem Buchtíkem, jsem nabyla dojmu, že byste rád věděl, kde udělala společnost chybu, protože se Vám zdá, že něco není v pořádku.
Vysvětlení je prosté - chyba spočívá v polistopadové strategii maximálního okamžitého zisku, podporované politiky a sdělovacími prostředky. Teď se sklízí ovoce této činnosti. Pokusy o omezení internetu ukazují, že se vedoucí síly společnosti začínají bát svobody slova. Každému, kdo jenom trochu přemýšlel, bylo po zavedení internetu jasné, že internet rozbije mediální monopol a povede v konečném důsledku k likvidaci kapitalismu. Že to stratégům došlo až teď je dost překvapující.
Občas sleduji Vaše rozhovory na DVTV. Většinou na můj vkus příliš zbytečně útočíte, ale některé jsou vysoce kvalifikované.
Přeji hodně úspěchů.

Naďa 89197 09.02.2018 15:30
Po shlédnutí Vašeho rozhovoru se sociologem Buchtíkem, jsem nabyla dojmu, že byste rád věděl, kde udělala společnost chybu, protože se Vám zdá, že něco není v pořádku.
Vysvětlení je prosté - chyba spočívá v polistopadové strategii maximálního okamžitého zisku, podporované politiky a sdělovacími prostředky. Teď se sklízí ovoce této činnosti. Pokusy o omezení internetu ukazují, že se vedoucí síly společnosti začínají bát svobody slova. Každému, kdo jenom trochu přemýšlel, bylo po zavedení internetu jasné, že internet rozbije mediální monopol a povede v konečném důsledku k likvidaci kapitalismu. Že to stratégům došlo až teď je dost překvapující.
Občas sleduji Vaše rozhovory na DVTV. Většinou na můj vkus příliš zbytečně útočíte, ale některé jsou vysoce kvalifikované.
Přeji hodně úspěchů.

Eva 90103  50 let 25.01.2018 23:28
Prase za Bakalovy peníze je slabé slovo. Jak mu dělá dobře, že může útočit. Kdyby neútočil tak ho pan Bakala vyhodí. Musí se snažit. Jak mu je když se podívá do zrcadla. Má vůbec svědomí. Za peníze udělá všechno. Jak může pracovat pro zloděje Bakalu. Může pro Bakalu pracovat slušný člověk. Už na výrazu je vidět jeho zlost, agresivita. Je z něho špatně, když se na obrazovce ukáže. Já mít takového syna, styděla bych se a těžko by se mi odcházelo z tohoto světa. Co dokázal. Nic nedokázal, jenom urážet lidí za peníze zloděje Bakaly. pproč nezpovídá Bakalu, proč okradl chudé lidi. Je to pěknej haj..

Karel 89519  50 let 24.01.2018 23:07
vždycky jsem si myslel že je to prase, ale po dnešním rozhovoru se starým Klausem, kterého jsem mimochodem neměl nikdy rád, musím konstatovat, že Veselovský je obr prase a doufam že na to jednou dojede.

Pavel 77186  42 let 21.01.2018 11:00
Bohužel stejně neobjektivní jako ČT, ČT 24, a jiné televize.Skákání do řeči když se vám nelíbí odpověd.Z vašich posledních rozhovoru je mi jasné koho budete volit za prezidenta.Paní Drtinová je na tom stejně.Rozhovory neobjektivní a neprofesionální.

Beneš 17610  79 let 18.01.2018 22:00
Zdeňka65 10989 Zeman,ale soucasný vládce hradu by se vás bál,neboť nemá čisté svědomí
Pan prezident z tebe kolaborante, šmiraku 65 10989 i z neschopneho provokatera Veselovskeho by se zcepeněl do špičata, sluničkaři vylizli sebranko pomazana extremisticka! Pan Veleba vas ma na Exkroši..

Zdeňka65 10989 18.01.2018 21:19
Vážený pane Veselovský,obdivuji vás i paní Drtinovou za vasi práci.Vydržte,vážíme si vás,pokračujte dál .Pana Velebu jste odhalil ve vší nahotě,nedal jste se ,děkujeme za vaše pořady.S úctou vaši velcí fandové z Ledče nad SázavouByl byste výborný komentátor duelu Drahoš-Zeman,ale soucasný vládce hradu by se vás bál,neboť nemá čisté svědomí

 starší>> 

1

světlometyrubrikysynonyma

Seznamka

Oficiální stránky dalších známých osobností

oficiální stránky Daniela  Drtinová oficiální stránky Václav  Moravec oficiální stránky Hynek Čermák oficiální stránky Olga Šípková oficiální stránky Šárka Marková oficiální stránky Láďa Hruška oficiální stránky Lukáš Pavlásek

Další osobnosti | Daniela Drtinová | Václav Moravec | Hynek Čermák | Olga Šípková | Šárka Marková | Láďa Hruška | Lukáš Pavlásek |

Popisy českých osobností pocházejí z oficiálních stránek osobnosti, nebo ze stránek wikipedia, nebo jsou vlastní tvorbou.

Vložit osobnost / Oficiální Stránky © OficialniStranky.cz / opravit údaj
Tyto stránky používají soubory cookie k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním stránek s tímto souhlasíte. Další podrobnosti